Yüksek performans istiyorsan, doğru tercihler yapmalısın

Yüksek performans istiyorsan, doğru tercihler yapmalısın

Onun için sporun ifade ettikleri çok önemli. Öyle ki, kendisi gibi hisseden kadınlar için bir spor giyim markası bile yaratmış. O, hem fiziksel hem de zihinsel olarak hayata hep hazır!

Yoga, Yasemin Hanım’ın hayatında başrolü oynasa da tenis oynamayı da çok seviyor. Onun için en keyiflisi de spor yaparken kendi tasarladığı kıyafetleri giymesi. Kadınlara özel yoga, yüzme ve koşu kıyafetlerinin yanı sıra koleksiyonunda günlük tasarımları da var. Farklı disiplinler arasında hızlı geçişler yaptığı için her zaman yüksek konsantrasyona ihtiyaç duyuyor. Yorstruly markasının yaratıcısı Yasemin Hanım, aradığı performansı yakalamak için Omega-3 kullanıyor.

“Marka sahibi olarak birçok şeyi aynı anda yapmam gerekiyor. Bu başarabilmek için güçlü olmalıyım.”

Sağlıklı beden ve sağlıklı zihin için

Yasemin: Çok yoğun bir tempo içinde yaşıyorum. Sabah erken kalkıp güne hızlı başlıyorum. Yorgunluğum sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel de. İş, fazlasıyla zamanımı tüketirken, spor yapmaya ve kendime vakit ayırmaya özen gösteriyorum. Bunu başarabilecek güce ihtiyacım var. Hep zinde olmalıyım ki, hayatı arzuladığım gibi yaşayayım.

“Bir tane vücudum var ve ona en iyi şekilde bakmak zorundayım.”

Yasemin: Yarın yokmuş gibi yaşamak bana göre değil. Yaşıtlarıma göre daha zinde olmak benim önceliğim. Sağlıklı yaş alarak uzun bir ömrüm olsun istiyorum. Zamanı enerjik ve güçlü olarak harcamak benim hedefim. Yakın bir arkadaşım Omega-3’ün tam bana göre olduğundan bahsettikten sonra araştırmaya başladım. Detayları öğrendikçe daha da ilgimi çekti ve kullanmaya başladım. O günden bu yana Omega-3’ün hayatımdaki yeri büyük. Yaşam kalitemin artmasında etkisi çok oldu.