Balık Taco

Balık Taco

 

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi'nin bir parçası olan godfisk.no'dan alındı ​​- Fotoğraf: Studio Dreyer + Hensley

 

 

  • Somonu küpler halinde kesin.
  • Soğanı temizleyip ince ince doğrayın.
  • Somon küplerini taco baharatının yarısı ile birlikte kızgın bir tavada hızlıca kızartın. Somonu bir kenara koyun.
  • Soğanı taco baharatının geri kalanıyla birlikte parlak bir şekilde soteleyin.
  • Su ve taco sosu ekleyin ve kaynatın.
  • Somonu tekrar tavaya koyun, kapağını kapatın ve somonun ısınmasını sağlayın.

 

 

  • Iceberg marul, soğan ve biberleri yıkayıp temizleyin ve ince şeritler halinde kesin.
  • Salatalık ve domatesi yıkayıp dilimleyin.
  • Avokadoyu küp şeklinde kesin.
  • Kişnişi iri iri doğrayın.
  • Kendi kırmızı soğan turşunuzu yapın veya mağazadan hazır satın alın.
  • Servis için salata, sebze ve peynirleri tabaklara veya kaselere koyun.
  • Taco yapraklarını sebze, peynir ve somonla doldurun ve ekşi krema ve taco sosuyla servis edin.

 

 

İçindekiler

  • 125 gr somon fileto, derisiz ve kemiksiz
  • 0.13sarı soğan
  • 1,75 yemek kaşığı taco çeşnisi
  • 1 sb su
  • 0,25 bardak taco sosu
  • 2 tortilla cipsi
  • 0,5 yemek kaşığı margarin, sıvı

 

Birlikte servis edin

  • 2 adet biber
  • 0,5 domates _
  • 01 salatalık _
  • 0,25 avokado
  • kırmızı soğan, turşu