Uskumru kinoa salatası

Uskumru kinoa salatası

 

 

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi'nin bir parçası olan godfisk.no'dan alındı ​​- Fotoğraf: Sentralen

  • Biberli uskumruyu küçük parçalar halinde kesin.
  • Kinoayı haşlayın ve soğutun.
  • Salatalığı ince dilimler, kırmızı soğanı ince tekneler ve kırmızı biber ve elmayı küp şeklinde kesin.
  • Kalp salatayı rendeleyin ve uskumru, kinoa ve salata için diğer malzemelerle karıştırın.
  • Beyaz peyniri ezip zeytinyağı, limon suyu ve elma suyu ile karıştırın.
  • Tuz ve kırmızı biberle tatlandırın ve en son kıyılmış maydanozu ekleyin.

İçindekiler

 

1 uskumru filetosu

  • 1 SB kinoa
  • 1 adet salatalık_
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • ½ elma _
  • 1 yemek kaşığı beyaz peynir
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 0,75 yemek kaşığı limon suyu
  • 0,75 yemek kaşığı elma suyu
  • 0,13 çay kaşığı tuz
  • 0,06 çay kaşığı acı biber
  • 0,75 yemek kaşığı maydanoz, taze